Sta jij binnenkort bij ons in de keuken?
Wij zijn op zoek naar een (zelfstandig werkend) kok. Je komt te werken in een enthousiast team die samen verantwoordelijk is om onze gasten te laten genieten van onze gerechten.
Sta jij voor kwaliteit en kun je je hoofd koel houden op de drukke momenten? Dan sta jij wellicht binnenkort bij ons in de keuken.
Werkzaamheden
Wij hebben een mise-en-place-keuken met koelcel waar alle voorbereidingen worden getroffen zoals sauzen maken, soepen bereiden, koolsalade maken, snijden van ingrediënten en meer. Daarnaast hebben we een grote keuken met aparte afwasstraat. De grote keuken is verdeeld in een koude kant, warme kant en de pas. Aan de koude kant worden alle borden klaargezet en de koude gerechten klaargemaakt. Aan de warme kant staan de bakplaat voor de burgers, de friteuses en is het fornuis. En aan de pas komt alle samen en worden de gerechten netjes afgemaakt een meegegeven.
In het laagseizoen werken we met minder personeel en neem je meer taken op je. In het hoogseizoen en in de weekenden worden de werkzaamheden meer verdeeld. Dan werken we met iemand aan de koude kant, iemand aan de warme kant, iemand aan de pas en een of twee personen in de mise-en-place om de voorraden bij te houden.
Doorgroeimogelijkheden
Op de lange termijn zijn wij op zoek naar meer leidinggevenden in de keuken. Je bent dan eindverantwoordelijke van de keuken, brengt de gerechten van de koude en warme kant samen en zorgt dat alle bonnen netjes meegaan.
Ook zijn wij op zoek naar een hoofd mise-en-place (dagdiensten) die verantwoordelijk zal gaan zijn voor de voorraden. Je stemt samen met de chef-keuken de bestellingen af en zorgt dat alle mise-en- place werkzaamheden gedaan worden. Je maakt een overzichtelijke planning die aansluit op de bezorgdata van onze verschillende leveranciers.
Er zijn dus genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Daarnaast is er zicht op een vast contract. Wij als bedrijf groeien ook steeds meer en dit doen wij samen met onze medewerkers.
Secundaire arbeidsvoorwaarden
Jaarlijks personeelsuitje met het hele team, met alles erop en eraan. 😉
Als je zelf komt eten of drinken bij Burgers Enzo Juffrouw Coco krijg je 50% korting. Tijdens de lange diensten krijg je personeelseten.
Werktijden
De keuken is dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00. Tijdens het terrasseizoen is de keuken op vrijdag en zaterdag tot 21:30 uur geopend. Een sluitdienst duurt gemiddeld tot ongeveer 22:00 uur. Afhankelijk van drukte en schoonmaakwerk ben je eerder of later klaar met je dienst.
Salaris
Het salaris is conform CAO en gericht op je functie en ervaring.
Dienstverband
Parttime 12 tot 20 uur p.w.
Fulltime 32 tot 38 uur p.w.
Zie jij jezelf al in onze mooie grote keuken staan?
Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar coco@burgers-enzo.nl of loop even binnen.